Chateau Haut Fabregues - Les Cepages

Gå til indhold

Hoved menu:

Languedoc
Chateau Haut-Fabrègues
Faugères,  Languedoc
- på tilbud !
Cedric Saur
Da Château Haut Fabregues er sat til salg - Cedric fortsætter dog med sit Grange d'Aïn - sælger Les Cépages også ud af sine Haut Fabregues flasker. Normalt koster en flaske Haut-Fabregues Gaelle kr. 144,-, men indtil de er udsolgt, sælger vi dem til hhv kr 49,- for årgang 2019 og kr 79,- for årgang 2010. Retfærdigvis skal det siges, at årgang 2009 er betydeligt mere moden end 2010.
Cedric Saur har de senere år drevet både sine forældres domaine "Chateau Haut Fabrègues" - som dog nu er sat til salg - og sit eget "La Grange d'Aïn", begge i Faugères.
Faugères appelationen har med sin skifer noget af den bedste jordbund i hele det store Languedoc område, og familien Saur på Château Haut Fabrègues og La Grange d'Aïn i den lille by Cabrerolles er en institution og deres vine er referencevine i Faugères.
Gaelle er fadlagret 12 måneder på egetræsfade.
Fremhævet af Robert Parker Jr. som bemærkelsesværdig god kvalitet til prisen ("Great Value Wine"). Økologisk fra årgang 2010; indtil da "under omlægning" dvs dyrket som økologisk, men afventer godkendelse.

Chateau Haut-Fabrègues, "Gaelle" 2009

TILBUD:
Ældre vin, som skal drikkes nu. Ikke gået over, men den bliver bestemt ikke bedre og sælges derfor til spotpris.
Normalpris kr. 144,-. Nu kr 49,-
v/12: 5% rabat

Mængde Rabat til rådighed Mængde Rabat til rådighed
49,00 kr Tilføj
Chateau Haut-Fabrègues, "Gaelle" 2010

Chateau Haut-Fabrègues, "Gaelle" 2010

TILBUD:
Moden vin til kraftigste retter. Vildt. Kød med franske grøntsager og middelhavskrydderi.Ost.
Normalpris kr. 144,-. Nu kr 79,-
V/12: 5% rabat

Mængde Rabat til rådighed Mængde Rabat til rådighed
79,00 kr Tilføj
Vinene:

Cuvée "Gaelle":
Fadlagret 12 måneder på Allier egetræsfade. Ufiltreret. Meget ekstraktrig mørk vin. Blomster i næsen, smag af kirsebær og morbær, druer, rosiner, meget flot frugt. En elegant, men ekstremt kraftig maskulin vin. Men den skal gemmes minimum 5 år, så er det en potent smagningsvinder ved krævende vinsmagninger - skriver producenten. Drikkes ellers til "Le grande Cuisine". 80% Syrah, 10% Mourvedre, 10% Grenache. 25 hl/ha
Flaske-foto:
Mogens Bergmann
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu