La Grange d'Aïn - Les Cepages

Gå til indhold

Hoved menu:

Languedoc
Domaine La Grange d'Aïn 
Faugères,  Languedoc
Etiket
Cedric
Cedric Saur driver i dag både sine forældres domaine "Chateau Haut Fabrègues" og sit eget "La Grange d'Aïn", begge i Faugères.
Faugères appelationen har med sin skifer noget af den bedste jordbund i hele det store Languedoc område, og familien Saur på Château Haut Fabrègues og La Grange d'Aïn i den lille by Cabrerolles er en institution og deres vine er referencevine i Faugères. 
Cedric Saur laver sine egne personlige vine under navnet "La Grange d' Aïn" i en mere "moderne" stil end forældrenes traditionelle stil, dvs med mere massiv mørk frugt, som markedet efterspørger i dag.
La Grange d'Aïn består af to marker, en med gamle Grenache vinstokke og en med gamle Carignan stokke. Herfra laver Cedric to vine, en "feminin" med 80% Grenache og en "maskulin" med 80% Carignan - begge naturligvis økologiske.

Domaine La Grange d'Aïn, La Madonne, Faugéres 2017

Domaine La Grange d'Aïn, La Madonne, Faugéres 2017

Syrahdomineret vin, domainets nyhed. Velegnet til retter med rødt oksekød.

129,00 kr Tilføj
Domaine La Grange d'Aïn, Le Penchant du Cerisier, Faugères 2017

Domaine La Grange d'Aïn, Le Penchant du Cerisier, Faugères 2017

Carignandomineret vin. Ideel til kraftige retter med sauce, oksekød, ost.

129,00 kr Tilføj

Vinene:

Grange d'Aïn, "La Madonne": 
NYHED: Husets nye cuvée. Syrah og Grenache. Hjemkommer medio november 2018. Lækker fed vin med den klassiske druekombination af Syrah og Grenache. Mørk og fyldig vin, som vi vi var meget begejstrede for ved prøvesmagningen fra fad, og som vi glæder os til at følge de kommende år.

Grange d'Aïn, "Le Cedre":
80% Grenache og 20% Carignan, sidstnævnte for at give struktur til denne textbook Grenache vin. Blød som fløjl og en feminint svulmende rund "sexet" vin uden skarpe kanter. Ingen hårde muskler - men med så meget andet, vanille, blåbær. Tannin mærkes på tungen - ikke på gummerne. Næsten som Portvin. Sådan skal Grenache være, når den er vellykket fra gamle vinstokke. PT UDSOLGT

Grange d'Aïn, "Le Penchant du Cérisier":
80% Carignan og 20% Grenache. Mørk aromatisk vin, med stor koncentration of tannin, der giver lang holdbarhed, men også friskhed. Krydret næse med aroma af røde og sorte modne frugter, solbær, blåbær, brombær, violer, lakrids. Stor kødfuld velafbalanceret mundfuld, med lang smag.
 
 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu